web analytics

Gran Canaria #18 – En ny pers!

0 Basistrening | Gran Canaria No Comments

Nå har jeg akkurat kjørt 1. økta; en hard basis/cardioøkt, utføre 550 repetisjoner på kortest mulig tid. Jeg satte ny pers med 1min 28sek!

[image size="medium" align="center" icon="zoom" lightbox="true"]http://www.elisabethsveum.no/wp-content/uploads/2010/12/GC_cardio1.jpg[/image]

One Arm Tricep Push Up – 25 reps på hver arm

Jeg hadde ikke helt tro på at jeg skulle sette nye pers idag. På den første øvelsen gikk det nokså tung og trodde det skulle bli et skikkelig slit å komme meg igjennom alle øvelsene. Men det løsnet etterhvert og jeg holdt fokus og kjempet meg igjennom, noe som resulterte i ny pers. Min nye tid er nå 19min 15sek, tidligere tid var 20min 43sek. Moro å kunne notere ennå en ny bestetid under treningssamlinga her på Gran Canaria.

Vil du prøve? Se video av øvelsene her :-)

[image size="medium" align="center" icon="zoom" lightbox="true"]http://www.elisabethsveum.no/wp-content/uploads/2010/12/GC_cario21.jpg[/image]

Hardt! Her utfører jeg Side to Side Squat & Leg Lift – 50 reps

Nå skal jeg slappe av før jeg stikker ut på 2. økta, en lett sykkeltur :-)

//Elisabeth