Treningsperiode – høstsesongen er rett rundt hjørnet!

Etter NM i Trongheim har jeg hatt en god treningsperiode før det braker løs med høstens ritt. Det skal bli så moro å kjøre mange løp fremover. Jeg har fått gjort en veldig bera jobb på trening og kroppen responderer slik jeg vil – herlig!

Etter NM i Trondheim har jeg hatt en knallbra treningsperiode før det braker løs med høstens ritt. Det skal bli så moro å kjøre mange konkurranser fremover. Jeg har fått gjort en veldig bra jobb på trening og kroppen responderer slik jeg vil – herlig! Fokuset har vært kvalitet på treningen, intervaller, styrketrening og teknisk trening.

En uke har f.eks sett slik ut: 2 intervalløkter – 1 sprintøkt –  2 styrke/basisøkter – 2 MTB teknisk økter – 1 Langtur – Restitusjonsøkter + Tøying 🙂

IMG_0577Været i Norge har jo bare vært helt fantastisk de siste ukene! Det har blitt mye bading i Mjøsa og hos mormor, båtturer og sommeraction. Akkurat sånn en sommer skal være, den skal nytes også utenfor syklingen 🙂 Jeg digger å være ute, så kan ikke få nok av det! Akkurat nå sitter jeg på kontoret og skal gå igang med webdesign for Tjohooo – Ragnhild Andresen. Til høsten blir hun å se på TV i 71 Grader Nord. Det blir veldig kult å lage hjemmeside for henne og lese om opplevelser fra 71 Grader Nord i høst på bloggen 😉

Tilbake til sykkelsetet – Neste ritt er NorgesCup i Horten, deretter går reisen videre til Frankrike for WorldCup!! Det blir rått det!!!

Høstsesongen ser slik ut:
– 16.8 – NorgesCup XCO, Horten
– 22. 8 – WorldCup XCE sprint, Méribel i Frankrike
– 24. 8 – WorldCup XCO, Méribel i Frankrike
– 2-6.9 – VM, sprint og rundbane (XCO), Hafjell (uttak i løpet av august)
– 14.9 – Bundesliga XCO, Bad Salzdetfurth i Tyskland
– 20.9 – NorgesCup XCO, Skullerud

Med andre ord, MYE Å GLEDE SEG TIL 😀 😀 😀 😀 Følg med på bloggen fremover 😉

Her er noen bilder fra sommer´n:

IMG_0677

 

Sykkelhilsen fra Elisabeth

Del: