IMG_0876-0.JPG

I dag var det klart for WorldCup sprint! Vi syklet prologen idag tidlig hvor jeg kvalet som nr 14. Deretter hadde jeg hele formiddagen på å slappe av, nyte fjellene i Frankrike og koble av med kule ting.

I ettermiddag kl 17 startet 8-delsfinalene. De to beste går videre til kvartfinalen. Jeg klinket til og tok starten i heatet foran Jenny Rissveds. Var på hugget og inn til 2. pl bak Jenny og videre til kvartfinalen.

IMG_0885

I mellom heatet holdt jeg meg i gang på rulla 🙂 I kvartfinalen valgte jeg et litt for tungt gir og kom bakpå ut fra start – som Nr 4. Vanskelig å passere og jeg klarte aldri å få opp skikkelig farta i kvarten som jeg vet jeg kan. Jeg røk ut… Det er små marginer i sprint! Veldig kul øvelse med action og adrenalin! Det ble 15. plass i sprinten idag. Mye bra, mange erfaringer rikere! Bare litt over en uke til VM-sprinten 2. september i Lillehammer! Det blir kult!

GRATTIS til Ingrid Bøe Jacobsen som tok 3. plass i sprinten idag! Det er kjempemoro!

Alt i alt en knallbra dag her i Frankrike! Gleder med til i morgen, trening i rundbaneløypa 🙂

Kategorier: Nyheter