WorldCup-Meribel

Jeg gledet meg veldig til å sykle mitt første WorldCup rundbaneritt for sesongen. Med startnr 55 sto jeg ganske langt bak i feltet og det endte med krasj og punktering etter bare 200m! WorldCup-Comebacket i rundbane ble over før det startet. Utrolig kjipt å ikke komme igang med rittet..! Jeg løp ca 1,5km og byttet hjul, men hele feltet var langt av gårde! Rittet var forsåvidt over, men bryte ville jeg ikke. Etter første runden var jeg 9 min bak teten, det er MYE på så kort tid. Men med en god løpetur og stopp i teknisk sone går minuttene fort!

Jeg fikk syklet 2 runder i løypa. Lite kult å kjøre ut på 80% etter bare to runder. Uhell og krasj er dessverre en del av gamet, så det må man regne med! Jeg fikk uansett følt på stemningen langs løypa og det gir et skikkelig kick! WorldCup-ritt ER kult!!!

Fantastisk område i Meribel og alpene i Frankrike. Jeg er fornøyd med 15. plassen i WC-sprinten og jeg har lært veldig mye av helgen. Utrolig moro å være tilbake i WorldCup-sirkuset og treffe igjen mange kjente sykkelvenner 🙂 YEAH! Mersmak!! Gleder meg allerede til VM sprint og VM rundbane på hjemmebane i Hafjell neste uke! Det blir rått det!! 😀 😀

IMG_0874

Sykkelhilsen fra Elisabeth

Kategorier: World Cup