Tjohooo massasje

I dag har jeg hatt en toppers dag! Den startet med 1t 15min restitusjon sykling på veien. Så gikk ferden videre til jobb, Sveum design – digger å jobbe! Vi hadde et toppers møte med nye kunder. Ny webside og visuel profil skal lages B-) Gleder meg til å sette i gang med det prosjektet!

superwoman-214x300Etter møtet dro jeg til min kuleste, beste massør Ragnhild Andresen aka Tjohooo!!! Flink til å ta vare på mine bein og kropp så den får restituert seg og klar for ny dag med trening og VM til helga! Vi er også gode treningsvenninner og gjør mye super styrketrening på 360 grader treningssenter. SuperPower! -yeah!

Det blir så kult å følge Ragnhild under årets 71 Grader Nord på TV Norge igjennom høsten. Der er hun deltager, og jeg skal heie på henne hver mandag fremover!!! YEAH! Jeg sier bare «Go for the WIN». Det blir spennende å se hvor langt hun når! Jeg har også designet/utviklet den nye bloggen hennes. Der blogger hun om opplevelser fra 71 Grader Nord før/etter hvert TVprogram, kommer med treningstips, gode glimt og annet moro. Beste bloggen: www.tjohooo.no

Tjohooo

Etter massasje ble det jobbings igjen, og avslapning på kvelden. Nå sitter jeg her og gleder meg masse til å trene i VM løypa i Hafjen i morgen!! YEAH!!! Lørdag er det ny VM-øvelse!! 😀 😀 jippi!!

Del: