VM rundbaneritt – Ikke min dag, men topp stemning!

Jeg gledet meg veldig til å gi gass på VM rundbanerittet i Hafjell på lørdag. VM på hjemmebane er ikke hverdagskost og mange kjente hadde tatt turen fra Gjøvik for å heie! :D Ekstra booost!

VM-XCO-2

Jeg gledet meg veldig til å gi gass på VM rundbanerittet i Hafjell på lørdag. VM på hjemmebane er ikke hverdagskost og mange kjente hadde tatt turen fra Gjøvik for å heie! 😀 Ekstra booost!

Med startposisjon 59 sto jeg ganske langt bak i rekken. Det var ikke så lett å komme fram og det ble litt kaos og kø de første kilometerne. Jeg fikk allikevel en bra åpning og løpet var i gang! Herlig! 🙂 Men dessverre rett før passering av første runde bommet jeg på spor og gled på steinene. Sykkelen og jeg krasjet og setepinnen traff en stein. Setet ble slått av og måtte løpe ned steinrøysa før passering av første runde. Utrolig surt!!! Nytt sete og setepinne hadde jeg i den øvre langesoe, så jeg måtte sykle halve 2. runden uten sete. Minuttene gikk fort og tror jeg var sist i det jeg fikk byttet til nytt setet. Var ikke så høy i hatten da, men jeg måtte jo fortsette! Stemningen langs løypa var jo helt rå!!! Jeg satte meg nytt mål om å nyte stemningen, finne en god flyt og bare gjøre det beste ut av det. Løpet mitt var jo kjørt, tapte iallefall 6-8min på uhellet. Og minuttene går veldig for så tidlig i løpet også!

Jeg ble overrasket over at jeg fikk sykle 4 runder i den kule løypa! TUSEN TAKK for alle heiarop og støtte! Uhell er en del av gamet og jeg er så utrolig glad for å få sykle med den norske trøya i VM på hjemmebane! Masse erfaringer rikere og dette ga mye motivasjon til å satse fullt på terreng rundbane i mange år framover.

Tusen takk for hjelp fra landslaget og Christian Sandstø – raskt bytte av setepinne 😉 yeah!
Gunn-Rita Dahle Flesjå ble nr 9, Lene Byberg nr 17 og Heidi R. Sandstø nr 32. Grattis!

VM-stemning

VM har vært en STOR opptur for meg. 7. plass på VM sprinten er jeg utrolig godt fornøyd med!
GO GO NORWAY!

VM-sram-thanks
Thanks to Sram for great support 🙂

Sykkelhilsen fra Elisabeth

Del: