Møte med CRAFT wear – Utvikling av nytt design

CRAFT

I dag har jeg vært i møte med Christian i CRAFT wear på Karienlyst Allé i Oslo. Utrolig stort showrom med alt av CRAFT-bekledning, sommer, vinter og for 2015. Wow! Mye fint!

IMG_0830

I 2015 er det andre året som sponsorpartnere. Jeg bruker Craft-tøy i alt fra superundertøy, sokker til løpetøy, langrenn og sykketøy. Jeg er utrolig fornøyd med CRAFT-bekledningen og sykkeltøyet begynner virkelig å bli bra. Det har skjedd mye på tøyet de siste årene. Funksjonaliteten og kvaliteten er meget god! Jeg merker spesielt nå på kalde dager hvordan bekledningen transporterer svetten og sykkeløktene er mer varmere og komfortable 🙂

Hos CRAFT idag prøvde jeg ulike modeller av sykkelbekledningen. Jeg skal lage eget design av sykkebekledning som jeg skal sykle med i 2015. Gleder meg veldig til å utvikle designet og se det «live» når det blir laget. Kjempespennende!!! Dette er moro!

IMG_1201

På morgenen var jeg ute med løpeskoa 1 time og syklet på nye veier og stier inn Sørkedalen. Fin-fin kombiøkt på 3 timer. 😀 Kule stier fant jeg også!

IMG_1198

IMG_1199

Ha en toppers ettermiddag!

Hilsen Elisabeth

Del: