Treningsøkt på Olympiatoppen

OLT

ElisabethOLTDagen startet veldig bra med ei treningsøkt på toppidrettsenteret ved Songsvann. På veien dit hadde jeg glemt at det kunne være kø, så jeg traff akkurat morgenrushet. «Bønder i byen» 😛 hehe. Vell fremme var jeg klar for trening, kombinert økt sto på programmet: styrketrening mage/rygg inne på treningssenteret, deretter sykkeløkt ute med 3x8min styrketråkk (5min 50-60frm, 3min 110-140frm).

Inne på treningssenteret møtte jeg tilfeldigvis langrennsvenninna Ingvild F. Østberg som også er fra Gjøvik. Hun var der å trente sammen med Marit Bjørgen og Therese Johaug. Veldig hyggelig å se Ingvild igjen, og nå bor vi ganske nærme hverandre også 🙂 Skal heie på Ingvild når langrennsesongen starter! 😀

Trene

Etterpå kledde jeg på meg og dro ut på terrengsykkelen. Gradestokken viste -2 kalde blå, litt kjørlig, men det gjør ikke noe når man kler på seg godt! CRAFT klærne er virkelig gode på kalde dager! Herlig styrketråkkøkt og kroppen responderer på treningen. Gradvis tilvending er fokuset. Veldig morsom dag!

I morgen skal Emilie Moberg, Lene Byberg og jeg løpe intervaller sammen i korketrekkeren. Det blir moro! 😀

Nå i kveld blir det brødbaking!

bake

//Elisabeth

Del: