Knallharde intervaller med Ingvild

Hard dag med løpesko og staver! Jeg kjørte knallharde elghufs-intervaller sammen med langrennsløperen Ingvild F. Østberg. Hun starter sin sesong om en uke og jeg har nå trent en uke etter sesongpause. Så det var bare å gi gass og gi alt med det jeg har å gi! Ei knallbra økt ble det!

Vi startet dragene ved Bogstad og løp/hufset oppover grusvei til Tryvann eller vinterparken. Litt usikker hva det heter oppå toppen der. Vi kjørte 6-5-4-4-5min(PS- Siste draget er A til B ca 5-6min) – med 3min pause mellom dragene. Dette er visst en av den «faste» økta til Marit Bjørgen, Therese Johuag og Ingvild, så det var veldig inspirerende og lærerrik økt. Jeg vet fra «gamle gode langrennsdager» hvordan ei slik økt er, men det er alltid godt å få kjørt ei sånn økt igjen. Jeg fikk vekket gamle «killer instinct» igjen og det er veldig veldig bra! Jeg ble skikkelig sliten – Herlig!! Økta ga virkelig mersmak!! Gleder meg allerede til O2-økta neste uke 😀

Meg og Ingvild - Bildet er fra rulleskiøkta på onsdag.
Meg og Ingvild – Bildet er fra rulleskiøkta på onsdag.

Moro å trene med Ingvild igjen på intervaller. Er vel sikkert 6 år siden sist da vi var junior-skiløpere. Ønsker henne masse lykke til i årets skisesong, den blir nok kjempebra!

Nå er jeg ganske kjei og sliten. Godt å slappe av og nye den følelsen også. Lade opp til mer moro og ny treningsdag i morgen!

Ha en god helg!

 

Del: