Overrekkelse av sertifikat fra selveste ordføreren

På onsdagen dro jeg til hjemlige trakter til Gjøvik. Sveum Design er sertifisert som «Miljøfyrtårn» / miljøbedrift. Det var en høytidelig overrekkelse av miljøfyrtårnsertifikatet fra selveste Ordføreren i Gjøvik, Bjørn Iddberg.

På onsdagen dro jeg til hjemlige trakter til Gjøvik. Bedriften Sveum Design er sertifisert som «Miljøfyrtårn» / miljøbedrift. Det var en høytidelig overrekkelse av miljøfyrtårnsertifikatet fra selveste Ordføreren i Gjøvik, Bjørn Iddberg. Kristine, søsteren min mottok sertifikatet og det var veldig stas å være tilstede på overrekkelsen + kaffe og sosialt.

Overrekkelse av miljøfyrtårnsertifikat
Overrekkelse av miljøfyrtårnsertifikat
Small-talk med Ordføreren
Small-talk med Ordføreren
Søster´n og hyggelig samvær
Søster´n og hyggelig samvær
Gratulasjonskake!
Gratulasjonskake!
Miljøfyrtårnsertifikat
Miljøfyrtårnsertifikat

Hyggelig at så mange møtte opp og det var koselig å se alle igjen på kontoret også. Jeg har jo nå flyttet til Oslo og jobbet tidliggere sammen med søtra mi i Sveum Design i et kontorfelleskap. Litt vemodig å dra fra det hyggelige miljøet på kontoret i Gjøvik, men heldigvis er ikke Oslo langt unna. Jeg fortsetter som webdesigner/mediegrafiker i Oslo -> Design På To Hjul.

Design På To Hjul

Jeg digger å være kreativ, designe websider og annen grafikk. Det er en knallfin jobb som jeg gjøre hvor som helst i tillegg til satsning på terrengsykkelen!

//Elisabeth

Del: