Børstet støv av skia!

I dag tok jeg frem skøyteskiene og hadde ei tøff intervalløkt sammen med Ingvild Flugstad Østberg. Faktisk var det min første økt med skøyteski i år. Jeg tenkte; dette går sikkert bra og at dette blir topp hardøkt!

I jula har jeg børstet støv av langrennskiene og fått noen knallbra skiøkter i Gjøvikmarka. På Glæstad er det skiføre på åsveiene og forholdene er faktisk veldig bra!

Ingvild-Flugstad-Østberg-ElisabethSveum

I dag tok jeg frem skøyteskiene og hadde ei tøff intervalløkt sammen med Ingvild Flugstad Østberg. Faktisk var det min første økt med skøyteski i år. Jeg tenkte; dette går sikkert bra og at dette blir topp hardøkt! Ingvild tok sin første World Cup seier i sprint for et par uker siden, så god matching!

Under oppvarmingen mimret vi litt i fra «gamledager» da vi hadde mange skitreninger på Glæstad. hehe… hurtighetsdrag, råe intervalløkter og moro i mørket med hodelykter. .. (og svingteknikk da). hehe…

Etter ca 30min med rolig oppvarming var vi klare for å gi gass! Vi kjørte intervalldrag: 5x5min mest i motbakker. Eivind (broren til Ingvild) var også med 😉 Jeg hang meg på og holdt litt følge med Ingvild og Eivind før de fikk en luke. Jeg så de lenge framfor meg, veldig inspirerende. Det er kult når man føler at man gir maks, så ser man oj, det er mulig å gå ennå fortere! Selv om det var min første skitur med skøyteski hold jeg teknikken og gjennomføringen av økta var god! Ingvild er rå! Hu er klar for Tour de Ski neste helg – Yeah!

Glade etter økta 😀

Ingvild Flugstad Østberg og Elisabeth Sveum

IMG_1442
Gode forhold på Glæstad, Gjøvik

 

Julehilsen fra Elisabeth

Del: