Enebakk rundt og Råskinnet

En innholdrik weekend har det vært! Fredag syklet jeg Enebakk Rundt, 82 km på landeveien. Startet sammen med den raskeste pulja som ikke kjører noe klubblag. Jeg lå ganske greit sammen med puljen hele veien og både bein og hodet våknet utover i rittet. Knallbra trening for å få fart i beina og rittrening. I mål tok jeg klasseseier og ble nr. 4 totalt av damene 🙂 Knallmoro dag!

Lørdag startet dagen med MTB-sykling, felles gjennomsykling i neste helgas Norges Cup løype på Langsetløkka / Kjelsås. Veldig kul løype og kjekt å bare kunne henge på gutta. Kan de kjøre, så kan jeg også!

Syklet hjem, spiste lunsj og skiftet til løpeklær. Råskinnet next!

Råskinnet er terrengløp, start og mål på Songsvann, ca 9km i tøft skogsterreng, myrer, bratte bakker både opp og ned og ut i det kalde vannet (Songsvann) to ganger. Tøft og kult løp! Ingen forventninger til løpet, tok det som ren trening, trenger å pese litt. Litt overraskende tok jeg 7. plass i 23-34 år, veldig fornøyd! Moro med andre konkurranseformer iblant 😀

080_raatassen_foto_stian_020515

Idag har jeg trent et par økter, en sykkeløkt i NC-løypa på Kjelsås. Veldig kult å lære å droppe fra 12 år gamle Wiliam 😉 Råflink han da! Løpetur + tøying i ettermiddag med Linda og Bengt Ove 🙂 Restitusjon-dag, og tipp, topp helg! #Chill #Søndagskosnext