Jippi, seier i Skiptvet-rittet

Jippi, seier i Skiptvet-rittet

Veldig kult å sykle Skiptvet-rittet på søndag. Jeg bestemte meg kvelden før, meldte meg på ca 3timer før start og dro av gårde med sykkelen og Mitsubishi´n sørover til Skiptvet!

Ingrid Bøe Jacobsen og en del flere jenter var å finne på start i damer elite. 🙂 Vi startet sammen med herre elite, og bare 1 min etter oss startet Pulje 1! Jeg var klar for 56km!

Det gikk kjapt ut fra start, Ingrid og jeg syklet sammen de første kilometerne. Det gikk ikke lang tid før pulje 1 med raske herre kom pesende bakfra. Det var bare å henge seg på å gi jernet! Jeg hadde en god dag på sykkelen, digg å kjenne at jeg faktisk kan trøkke til skikkelig med beina og bestemme over dem. Jeg fikk en luke ned til de andre jentene, men klarte akkurat ikke å bli med noen herrer i det løypa gikk ut på asfalt og grus en godt stykke. Jeg roet ned farten litt og lot meg innhente av en gruppe bak. Der satt også ei dame til… Vi kjørte sammen fra ca 20km til ca 35-40km. Så gikk farta opp og det ble en del småkuler siste 15km.. Det var bare å kjøre på! Herlig!

Jeg klarte å holde ganske bra trøkk helt inn og syklet inn til seier! …ca 2min foran Ingrid Bøe Jacobsen og Jeanette Persson.

Moro :)

Moro 🙂

Morsom dag, slitsom dag, sol dag, fin dag!

Happy biking!

Happy biking!

Sykkelhilsen fra Elisabeth

Kategorier: Nyheter