Hardt og moro….. Skjebergrittet!

Jeg henger litt etter med bloggingen… tiden flyyyr! Forrige uke gikk litt for fort med tur til Spania for å feire bryllup til noen venner #Magisk. Etter NM Gateritt for omtrent to helger siden , dro jeg til Oslo igjen på kvelden. Dagen etter gikk bilturen videre til Halden for å sykle Skjebergrittet lørdag. Jeg merket gaterittet i beina, men NM på hjemmebane på Gjøvik måtte jeg jo få med meg! 

Skjebergrittet 2015

Fra tråkk nummer 1 kjente jeg at «puhh, dette blir en HARD» dag på sykkelsetet! Vi Kvinner elite skulle sykle 4 runder x 13km… og løypa var omtrent kun på sti! Første 15min var jeg ikke heelt med… da fikk Borghild Løvseth og et par dansker en god luke allerede. Tror jeg lå på 5-6. plass eller noe. Det var to ting å gjøre: enten roa ned farten, eller bare tråkke hardere for å satse på at beina løsnet. Jeg satset på alternativ nr 2, gi gass! Vips så nådde jeg igjen 2-3 jenter og lå lenge på 3. plass de neste tre rundene. På fjerde og siste runde var jeg så sliten i beina ass, da kom det en danske forbi, og jeg måtte ta til takke med den sure 4. plassen. Borghild Løvset vant, deretter to danske jenter på pallen. Grattis til dem! Jeg er egentlig fornøyd, jeg ga gass og hadde ikke mer å gi idag! Formen kommer seg! yej!

Sykkelen Nakamura Grade 29 Team fungerte toppers, jeg hadde slangeløst med Maxxis Ikon 2.2 (dekktrykk: 1,6 bar), demper 100mm vandring (ca 70psi) 🙂

Knallbra løype i Skjebergrittet, anbefaler å sykle dette rittet for dem som liker ritt på stier! Bra arrangement!@

Nedsykling med hjelm på spinningsykler er vikig :P
Nedsykling med hjelm på spinningsykler er vikig 😛

 

Hilsen Elisaebeth

Del: