Satser videre i SK Rye

For sesongen 2016 satser jeg videre i SK Rye. Det faller naturlig å tilhøre en klubb i nærområdet siden jeg har flyttet til Oslo. Etter mange år i Raufoss & Gjøvik Sykkelklubb blir jeg å se med Ryetøy i 2016 – rødt, blått og hvitt.

For sesongen 2016 satser jeg videre i SK Rye. Det faller naturlig å tilhøre en klubb i nærområdet siden jeg har flyttet til Oslo. Etter mange år i Raufoss & Gjøvik Sykkelklubb blir jeg å se med Ryetøy i 2016 – rødt, blått og hvitt.

Jeg blir en del av elitesatsingen i Rye terreng, og det er mye spennende på gang i klubben. Allerede er det et miljø for 15 år og oppover hvor jeg er så heldig å få være med på treninger. Tipper jeg har noe å lære av de råtasser i terrenget.
Marit Sveen starter også i SK Rye, vi har fightet mye sammen både på terrengsykkelen og i cyclocross i høst. Vi er fem stykker i elitesatsingen;  Marit, Torjus Bern Hansen, Sylvie Sommer, Jens Bergmann og meg.

NM rundbane - Elitesatsing-skal-gi-forutsigbarhet
F.v: Sylvie Sommer, Marit Sveen og meg. Foto: Lena Øverbye

Allerede neste uke reiser jeg, Marit og Sylvie til Gran Canaria. Anna Gabrielsen blir også med. Gleder meg til mye trening, sol og sommer! 🙂 I starten av februar er det treningssamling regi Rye på Slettestrand i Danmark. Deretter ny samling med treningsritt i Hellas i slutten av februar. Der skal vi kjøre etapperitt og to rundbaneritt. 🙂

Les mer på www.terrengsykkel.noElitesatsing skal gi forutsigbarhet

Med andre ord, MYE å glede seg til fremover! Det blir moro å representere SK Rye og gi gass mot en ny sesong!

SK-rye-180x100_bh

Sykkelhilsen fra Elisabeth 🙂

 

Del: