Nå er jeg på Gran Canaria sammen med Marit Sveen, Sylvi Sommer og Anna Gabrielsen. 10-dagers treningssamling med SK Rye Elite. Vi har med terrengsykkelen med mulighet til å sykle med «slics-dekk» i tillegg til vanlige terrengdekk.

Fokuset på denne samlingen er mengde og terskel-intervaller. Et par basisøkter og tøying blir det også!

Elisabeth-Sveum-Marit-Sveen

De tre første dagene har gått veldig fort! Vi startet med trilleøkt på ettermiddagen etter flyreisen. Første dag besto av 3,5 time rolig langtur mot Vecindario – Santa Lucia – San Bartlome – Fataga og hjem. I går syklet vi terskeløkt i bakke – 5x10min med 3min pauser opp mot Fataga. Vi matchet hverandre godt og alle var enige om at dette ga merskak! Vi valgte å sykle med «slics-dekk» for å få lettere belastning og mer fart på asfalten.

I dag syklet vi et lengre langtur. Torjus Bern Hansen «joinet» oss. Hyggelig å treffe sjefen over alle sjefer i Rye, Gunnar Gulliksen. Vi tok en kaffe-stopp i Soria før stigningen opp til Ayacata.

SK-Rye-Elite2016

Anna-Gabrielsen-Torjus-Bern-Hansen

Avsluttet økta med bading i havet! Herlig!!!

Sommerhilsen fra Elisabeth 🙂

Kategorier: Nyheter