Siste (og beste) intervalløkt er gjennomført her på Gran Canaria. I dag syklet vi innover Soriadalen og startet intervalløkta ved ca 8km skiltet inni dalen (for de lokalkjente). 3x10min med 30sek «spurt og 15sek pauser skulle sykles!! mellom hver 10min serie hadde vi 3min pauser. Vi hadde litt avstand mellom oss slik at det ikke skulle være fordel å henge på hjul. Det første draget var flatt, deretter lett kuppert og inn i Soria-bakken på andredraget. Siste 10 min var kun i motbakke. Intensiteten på hele intervalløkta var sone 4, nokså hardt, men ikke «svi av beina».

Dette er en ganske ny økt for meg, tror det er første gangen jeg gjennomfører denne type intervalløkt. Jeg likte den skikkelig godt og det var rett og slett veldig gøy! …selv om beina fikk smake på syra etterhvert 🙂

Nå er det restitusjon på planen før vi skal ut på en 2. økt for dagen. Det blir 30min rolig løping langs promenaden, etterfulgt av 30min basisstyrke. Gleder meg!!!

Soloppgang

Treningssamlingen nærmer seg slutten. I morgen gjenstår en lett dag 2 timer «flatt» før vi tar flyet hjem til Norge på lørdag. Men det er leeenge til! Først skal sola nytes de siste dagene 🙂

Dinner-Sunset

HappyRide Elisabeth

Kategorier: Nyheter