Det er deilig å være Norsk i Danmark

4. til 7. februar var jeg i Danmark på treningssamling sammen med SK Rye. Det var elitegruppa og de som satser i SK Rye som tok turen til MTB-eldoradoet Slettestrand. Vi var fire jenter og seks gutter + leder. I Slettestrand er det bygget utrolig mye stier og tror den lengste runden er 23km, i tillegg flere kortere runder. Terrenget er perfekt for å utvikle seg teknisk på sykkelen. Underlaget er røtter, flytsti, skogsbunn og små kneiker opp og ned. Litt gjørme er det også! ca 1km fra Slettestrand finnes det en «Terrengpark» med tre ulike drop, kurver, hopp og andre elementer som er fine å «terpe» i. Jeg digget Danmark for å si det sånn!!

Vi tok båten grytidlig 08:00 fra Larvik torsdag morgen, stå opp kl 04:00 fra Oslo var tidlig nok! Etter båtreisen ble det en fin 3 timers langtur på sti den første dagen. Litt trøtt men..!

LF3A4182

Dag to, fredag besto av intervalløkt: 4x13min i en terrengrunde – ca 1min pause mellom dragene. Hardt og litt uvant å kjøre fort i terrenget igjen. Jeg testet ny sykkel for sesongen og det var utrolig gøy! Mer om det kommer!! Fredagens andre treningsøkt besto av 1,5t rolig med innlagt teknikk i «Terrengparken». Ohh, yeah – drop it!

Slettestrand

Lørdag var det testritt på programmet. Vi benyttet samme runde som på fredag. Det ble 4 runder på meg, siden jeg skulle har mellom 50-60min effektiv «testritt tid». Kroppen føltes trøtt og jeg var ikke klar egentlig. De første hundremeterne var jeg sist, men så startet maskina opp! Klatret meg oppover i feltet og forbi Anna og Sylvi. Rett før det ble smal sti kom jeg i ryggen på Albin. Den hang jeg meg på! Det er alltid digg å ha en rygg på henge på, og gutter er litt råere i terrenget også. Jeg bare kjørte på og jeg fant flyten de siste to rundene 🙂 Bra testritt og mye positivt å ta med seg!

LF3A4319

Søndagen ble rolig langtur før hjemreise til Norge. Mye god trening på få dager, en bra weekend! Herlig gjeng på tur også, mye bra folk og godt miljø! Motivasjonsbooooost!

LF3A4256

Vell hjemme i Norge igjen fikk jeg «smellen» etter en meget god trenigsuke/samling i Danmark. Tror det var noe sykdomsgreier på gang. Så denne uken har jeg bare slappet mest mulig av for å få tilbake overskuddet igjen.

Evovle Kiropraktor

Jeg har vært et par ganger hos Evolve Kiropraktor for behandling. Dette er med på å redusere restitusjonstiden og akkurat nå jobber vi med å få optimal funksjon i hofta som skal gi mer power i beina. Evolve Kiropraktor er forøvrig min nye samarbeidspartner 🙂

Evolve-logo

Nå i skrivende stund er jeg på vei til Hellas med Marit Sveen, Torjus Bern Hansen og Andreas Baardseth. SK Rye Elite på tur igjen!!!

Ha en toppers uke!

Sykkelhilsen fra Elisabeth 🙂

Del: