Det er med stor glede å kunne fortelle at jeg skal sykle på Trek i 2016. Jeg skal også benytte produkter fra Bontrager – Sko, hjelm, hansker og annet tilbehør. Jeg har inngått et spennende samarbeid med Foss Sykler AS som er importør av Trek og Bontrager i Norge.

Trek-logo-liggende    AM_Bontrager-logo

Elisabeth-Sveum-Trek-sykler

Sykkelen jeg skal benytte er Top Fuel 9.8 SL. Dette er en fulldemper med 27,5″ hjul. Jeg har allerede testet sykkelen og førsteinntrykket er meget bra. Den er stabil med gode kjøreegenskaper.

Top_Fuel_9_8_SL_Angle

Nytt for meg er fulldemper og 27.5″ hjul. Jeg har i flere år benyttet hardtail 29″ og har vært komfortabel med det, men nå ønsker jeg å prøve noe nytt. Jeg er ganske lav (162cm) og tror geometrien på en 27,5″ vil passe meg bedre. Den er lettere å kontrollere og jeg får en bedre sitteposisjon. Fulldemper tror jeg også blir bra i de tekniske rundbaneløypene jeg konkurrerer i.

Trek-Bontrager-Elisabeth-Sveum

Jeg gleder meg til sesongen og samarbeidet med Trek og Bontrager.

Les pressemelding i Terrengsykkel.no

Sykkelhilsen fra Elisabeth 🙂

Kategorier: Nyheter