Fantastiske treningsdager i Spania

Andre del av påsken gikk «ferien» til Spania, nærmere bestemt i fjellkjeden «Sella» litt nord for Alicante. Jeg reiste grytidlig torsdag morgen og rakk så vidt å snu baggen rundt etter Danmarksturen. Tror jeg var hjemme i sånn 7timer.

I Spania møtte jeg Bengt Ove og noen venner som allerede var på plass der nede. Det var klatring (med seler i fjella) for alle penga deres, mens jeg dro nedover for å sykle 🙂 Jeg hadde med klatreutstyr også, men spørs om det ble tid til det imellom syklinga.

Vi bodde oppe i fjellene på Ca 800m høyde og huset var kjempekoselig med utsikt ned i dalen. Litt følelsen av å være på hyttetur. Det var perfekt for avslapning og mye trening i godt selskap.

IMG_4605

Jeg og Bengt Ove utforsket grus, sti og fjellveier i «Sella-området vi bodde i. Det var lett å få mange høydemeter på langturene og vi bommet litt på tidsbruken på sykkelrutene vi staket ut før treningsøktene. Ganske mye mer opp og ned kan du si! Fantastisk utsikt var det, herlig bakker og morsomme stier.

IMG_4591

Jeg fikk kjørt to intervalløkter i bakkene, en økt terskel 5x10min og en økt 4x10min (30sek maks / 15sek «pause» i 10min). To gode 4timer + langturer med x-antall høydemeter, to løp og basisøkter og en kort langtur. Formen begynner å komme seg og det er gøy å kjenne at kroppen responderer skikkelig på treningen. Alle dager er jeg ikke like pigg, men det gjelder å bite tenna sammen i blandt, spise og hvile godt, så kommer energien tilbake.

Påsken var en hard treningsperiode med både samling i Danmark og rett til Spania. Jeg var litt spent på om jeg tålte all treningen, men kroppen har fungert overraskende bra!

I skrivende stund sitter jeg på flyet på vei hjem fra Spania og har langt en god treningspåske bak meg. Nå blir det hvile og lette økter resten av uka. Det trengs for å absorbere treningen 🙂 Hvile = bli bedre.

Sykkelhilsen fra Elisabeth 🙂

Del: