Påskesamling med SK Rye

Første del av påsken startet med treningssamling sammen med SK Rye i Slettestrand, Danmark. Fredag kveld tok vi Superspeed, Larvik-Hirtshals til Danmark. Det var ganske mange fra klubben som hadde tatt turen, så vi var en stor gjeng. Faktisk var vi seks jenter 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: bernhansen.com

Lørdag startet med langtur på stiene og teknikktrening på 2. økt. Bedre start får man ikke! Jeg hadde med Trek Top Fuel 9.8 SL (27,5» fulldemper) på denne samlingen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Teknikkøkt – Svingteknikk – Torjus viser hvordan det skal gjøres 😉

Søndag syklet vi alle sammen et lokalt MTB ritt som gikk i den ene rundbaneløypen på ca 23km i Slettestrand. Det var et stort startfelt hvor både damer og herrer startet sammen. Dette var et rent treningsritt og planen var å få god flyt og rytme. Det var en tung start hvor vi startet på sanden faktisk. Det var ca 2-300m med sandstrand før vi syklet et kort stykke på veien, så gikk det rett til skogs. Løypa var rask og morsom teknisk med mange små korte bakker. Totalt på rittet var det 330høydemeter, så man måtte trå hele veien omtrent. Jeg fikk en god start og økte tempoet underveis. Jeg lå som 2. beste dame hele veien, men hadde los på hun som ledet. Da det gjensto ca 6km økte jeg tempoet og forsøkte å hente igjen hun som ledet. Jeg fikk sekundering om at jeg lå ca 30 sekunder bak. Jeg tenkte: Det er verdt å forsøke! Og jeg klarte faktisk å hente henne igjen da det gjensto ca 1,5-2km til mål. Yeah! Det ble spurt og vi fightet, men hun ble for sterk og beina var rett og slett litt kjørt etter opphentingen. 2. plass var veldig gøy og knallgod trening var det!

2. plass i "Påskeløbet" - 23km MTB ritt. Foto: Slettestrand Feriesenter
2. plass i «Påskeløbet» – 23km MTB ritt. Foto: Slettestrand Feriesenter

Resten av samlingen besto av langtur, et par teknikkøkter og en knallbra intervalløkt i terrenget. Beina og kroppen responderte godt på treningen, og ja, jeg ble sliten. Digg å bli treningssliten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: bernhansen.com

Onsdag reiste vi hjem, før jeg torsdag dro til Spania 😀 Woohooo!

 

IMG_0297

HappyRide // Elisabeth

Del: