Seier i Damnark

I helgen har jeg vært Danmark sammen med terreng landslaget. Vi dro nedover torsdag ettermiddag og har fått forberedt oss godt før rittet her i Hammel. Vi var her for å sykle Sramliga, den danske rundbanecupen. Rundbanerittet hadde UCI-status cat. 2 og det var flere danske, svenske og finske i damer eliteklassen. Det har stort sett regnet mesteparten av tiden her, heldigvis ble oppholdvær under rittet. Løypa nokså gjørmete og utfordrende teknisk. Ellers en fartsfylt og morsom løype!

Målet var å finne en god flyt og kjøre bra teknisk. Ut fra start var strategien var komme godt ut og ikke brenne alt krutt med en gang. Jeg tok teten allerede i startloopen og ledet fra start til mål. Det var en herlig følelse å kunne styre farten i rittet. Beina og kroppen kjentes bra ut, selv om jeg har trent mye de siste ukene. Jeg syklet med hardtail, Trek Procaliber 9.9 SL. Det var ikke så knotete terreng, så jeg valgte å ta med meg den til Danmark. ProCaliberen er helt rå og fungerte bra i dag den også! Jeg tok seieren i mål og var jeg nesten et minutt ned til andre beste dame. 🙂 Wohooo!! Veldig moro idag!

Grattis til Thea og Martin Siggerud med seier i juniorklassene, og Torjus Bern Hansen tok 3. plass i herre senior. Moro at teamkameratene på landslaget gjør det så bra 🙂
Se alle resultater her.

Trek-ProCaliber-9-9-SL-Sramliga

Gleder meg til fortsettelsen!

//Elisabeth

Del: