I helgen var det NorgesCup-åpningen i Darbu / Fiskum rett ved Kongsberg. Lørdag var det tempo – en runde 5km maks fart. Der gjorde jeg et greit løp og ble 2. beste dame bak Ingrid Bøe Jacobsen som vant. Ellers var resultatlisten preget av svenske, danske og norske. Gøy med internasjonal matching.

racephoto.eu

racephoto.eu

Søndag var det klart for rundbaneritt – 5 runder à 5km skulle sykles. Rittet hadde UCI status Class 1. Jeg gledet meg skikkelig, for merket at beina var klare for å gi maks etter en fin gjennomkjøring i går på tempoen. Og det gikk unna også! Jeg kom bra ut og det var 3 stykker av oss, meg, en svensk og dansk som kjørte ifra resten av feltet. Jeg kjempet om 2. plass hele veien og jaktet på Marlene Degn som ledet. Hun lå bare 45-50 sek foran, noe som ikke var særlig mye!

racephoto.eu

racephoto.eu

Rett før siste runde krasjet jeg i «rock garden» og gikk over styret. Da mistet jeg hjulet til svensken og mistet for 20 sekunder. Etterpå mistet jeg også rytmen og merket at farta ikke var så kvass som den var før krasjen. Men det er en del av gamet og holde seg på to hjul. I mål tok jeg 3. plass og ble beste norske! Det var et skikkelig bra ritt og jeg er superfornøyd med å være så nærme Marlene (Degn). Beina var lette og trøkket begynner å komme. Gleder meg til fortsettelsen!!!

Pallen i kvinner senior.

Pallen i kvinner senior.

Restultater, søndag rundbaneritt (UCI C1) – Topp 10:
1. Marlene Degn (DEN) – 1.30,41
2. Linn Gustafzzon (SWE) – +0:51
3. Elisabeth Sveum (NOR) – +1:31
4. Marlene Jakobsen (DEN) – +5:24
5. Ingrid Bøe Jacobsen (NOR)- +7:00
6. Åsa Erlandsson (SWE) – +7:23
7. Felicia Ferner (SWE) – +7:44
8. Alina Johansson (SWE) – +9:50
9. Sylvi Sommer (NOR) – +10:13
10. Anna Gabrielsen (NOR) – +11:33

Se alle resultater her

Kategorier: Nyheter