Herlig å ta seieren under NorgesCup rundbane på Konnerud! Løypa var utrolig morsom med nye tekniske elementer som drop, kurver og steinkruks. Det var en fryd å sykle!

Jeg tok teten ut fra start og fikk en luke på ca 20sek midtveis på første runden (av 5 runder). Men så krasjet jeg i en sving og fikk en trøkk. Jeg måtte bare slakke ned på tempoet for å finne igjen rythmen. Da kom Ingrid Bøe Jacobsen og Thea Siggerud opp i rygg. Jeg syklet med den et par runder, så rykket jeg ifra! Fikk rask en luke til Ingrid og holdt god trøkk inn til mål! Sinnsykt gøy med NC-seier!

NM stafett

NM-stafett2016

Dagen etter rundbanerittet var det uoffisiell NM-stafett. Jeg syklet på SK Rye sitt førstelag med Torjus Bern Hansen og Håvard Moseby. Torjus åpnet bra på førsteetappe og ledet da jeg vekslet ut på 2. etappe. Bak jaktet Soon SK. Jeg klarte å holde teten og vekslet først da Håvard skulle overta ankeretappen. Soon SK hadde sterke Martin Siggerud på siste etappe og det ble tøft for Håvard. Vi tok NM-SØLV på stafetten og er utrolig fornøyd med det! Soon CK vant, mens Konnerud IL tok bronsen. Morsom og gjørmete dag på Konnerud!

Regnfull dag på NM stafetten

Regnfull dag på NM stafetten

«Stafett er stafett»

Hilsen Elisabeth

Kategorier: Nyheter