web analytics

NM-GULL!!!!!!

NM-GULL!!!!!!

Det smakte så utrolig godt å ta seiren i årets Norgesmesterskap i terreng rundbane! Det blir stas å sykle med NM-trøya det neste året!

Årets NM terreng rundbane og sprint ble arrangert i Svelvik. Løypa er rask, men teknisk om det blir vått i løypa. Jeg valgte å sykle med hardtail, Trek Pro Caliber 9.9, syntes den er kvitt og rask, passet godt for løypa. Vi syklet 6 runder à 3,7km. Det var et bra damefelt på start, gøy å se at det er så mange seniordamer!

Racephoto.eu
Racephoto.eu

Jeg fikk en god start og lå i rygg på Ingrid Bøe Jacobsen. Hun holdt et bra trøkk, så tenkte at det var smart å ligge bak et par runder. Jeg følte meg veldig pigg og merket at idag var formen inne.

Racephoto.eu
Racephoto.eu

På 4 runden rykket jeg ifra Ingrid Bøe Jacobsen og fikk rask en stor luke. Jeg fikk blod på tann og økte luka! Avsluttet skikkelig bra og i mål inn til NM-GULL!!! Woohooooo!!! Det var så gøy det! Helt rått!!!

Ingrid Bøe Jacobsen tok NM-sølv ca 2min 26sek bak, mens klubbvenninnene Marit Sveen tok NM-Bronse og 4. plass til Sylvi Sommer og 5. plass til Tone Kristin Larsen 😀 Fantastisk dag!!

NM 2016 - Damer Elite
NM 2016 – Damer Elite

 

Hilsen Elisabeth 😀

    Copyright © 2017 Elisabeth Sveum