Rett etter siste ritt for sesongen i terrengsykkel dro jeg på ferie til Island. Faktisk første gangen jeg drar rett på ferie etter sesongslutt. Uten sykkel koblet jeg skikkelig av på Island. Helt surrealistisk å se naturen der borte. Vann som bobler i jorda, vulkansteiner og varmeskilder var en opplevelse! Badet i den «Blue Lagoon» og håret ble som «dreads» etterpå. Masse hårkur og balsam for å i det hele tatt få gredd håret :O

Etter 4 dager som turist på Island dro vi rett til Hellas for 14 dagers ferie på Kalymnos – Klatre-mekka!

img_2323

Jeg hadde med min nye CX-sykkel Trek Boone Raceshop Limited og trente bare lystbetont. Vi var en gjeng som var primært der for å klatre i fjellet, altså med sikkerhetssele og tau 🙂

kalymnos

Første gangen jeg klatret ute og var livredd de første dagene! Etterhvert var det OK å klatre på topptau, og en dag bestemte jeg meg for å gå på led. Det vil si å klipse inn tau i karabiner oppover veggen. Da er fallhøyden litt større, opptil mange meters fall. Mentalt er det tøft å takle høyden og samtidig skulle forsere overheng eller et vanskelig parti i veggen. Gøy var det og fikk mye sol på kroppen!

Elisabeth Sveum

Koste meg masse på Kalymnos i godt selskap og fikk ladet batteriene skikkelig etter en lang sykkelsesong 🙂

img_2349

img_2301

Høsthilsen fra Elisabeth

 

Kategorier: Nyheter