fbpx

Tiden flyr fort, det går snart mot vår og sommer. Gleder meg allerede til første sykkelritt! I vinter har jeg fått trent godt og stort sett holdt meg frisk. I februar dro jeg til Torrevieja (like utenfor Alicante). Der besøkte jeg Kjell og Anne som driver utleie av sykler, «Alicante Bike Hire«. Jeg fikk full oppvartning og var bare en gang på butikken i løpet av 12 dager. Følte meg ganske privilegert som kunne få maks ut av trene, hvile, trene (og litt jobbing i mellom slagene). Jeg hadde med landeveissykkelen, Trek Emoda 6 SL nedover til Torrevieja. Jeg trengte fart i beina og da er raceren perfekt. Milene går fort unna og beina får en annen overfart enn å kun sykle på terrengsykkel.

Mandelbloster

 

Jeg syklet mye bort til San Miguel, Rebate, Cabezo og Hondon for å nevne noen steder.

Pitstop – Trek Emoda 6 SL på tur!

Løperen Marthe Katrine Myre var også i Torrevija for å trene. Vi hadde noen treningsøkter sammen, og jeg kjørte «Sykkelpes» når Marthe løp 10x1000m. Utrolig kult å se hvor fort hun løper!! Helt rått, den dame kommer til å løpe fort til sommern!

Intervaller med Marthe – Jeg er hare #sykkelpes

2I løpet av 10 sykkeldager fikk jeg 770km og 36 timer – X-antall kilo mat og tror Kjell begynte å savne restemat til lunsj fra middagene. Jeg var stort sett å finne enten på sykkelen, i senga (for å hvile), foran macen eller foran kjøleskapet for å søke etter mat. hehe. Kroppen responderte godt på treninga. Naturen

Kort oppsummert fra vintern: Jeg har trent mer enn det jeg selv har trodd kroppen skulle tåle og virker som om jeg har tatt et steg og tåler mer. Samtidig er det en grense på hvor mye man skal trene. Jeg teller ikke timer, men har mer fokus på innholdet i treninga og har kjørt mye intervaller på terskel, samt basis-styrke for mage/rygg. Langturer har det blitt også! Nå er fokus HVILE – det trengs også for å absorbere treninga!

Ha en fin dag!

Hilsen Elisabeth

Kategorier: Nyheter