Trek Norge (Foss Sykler AS) er min gode samarbeidspartner for sykkelutstyr. Vi går inn i vår fjerde sesong sammen. Årets rittsykkel er Trek Top Fuel 9.9 med 27,5″ hjul, en fulldempet sykkel som passer er perfekt for rundbanesykling. Jeg storkoser meg på sykkelen fra Trek og de gir meg det det lille ekstra for å sykle fort i terrenget!
Bontrager er min utstyrsleverandør for sykkelsko, hjelm, sykkeldekk, hansker, bekledning m.m.
På Spinn sykkelshop på Majorstua har jeg min gode mekaniker Konrad Wilk som gjør full service på mine Trek-sykler. Sykkelen føles som «ny» etter en tur på service hos Spinn 🙂
KMC Chain Europe ble min samarbeidspartner i 2019. KMC leverer gullkjeder til syklene mine. Kvaliteten er veldig bra og jeg vant NM maraton 2019 i skikkelig gjørmeritt med KMC, uten noe kjedetrøbbel. Kjede er slitevare og ved tilgang til KMC kjede, kan jeg bytte gjenvlig til nytt kjede før hele drivverket blir slitt.  
Jeg får jevnlig behandling hos 60 grader Nord Kiropraktikk, v/Diodor Bugge. Vi jobber med å optimalisere funksjonen i ledd, samt forebygge og behandle skader. En tur innom for behandling gjør meg klar for å tåle mer trening og gjør reduserer restitusjonstiden!
Sulland på Gjøvik er min gode leverandør for bil. Vi går inn i vårt sjette år som samarbeidspartnere. For 2019 kjører jeg med Mitsubishi Pajero InStyle+. Fantastisk bil hvor jeg får plass til alt sykkelutstyr, samtidig som bilen er meget fremkommelig.
Kalas
Original Teamwear AS (Kalas) leverer sykkelbekledning jeg benytter i konkurranse. Sykkelbuksa kan jeg virkelig anbefale på det varmeste. Jeg har mange timer på sykkelsetet og en god padding er helt avgjørende for å få en god opplevelse. I tillegg puster klærne godt og det er mulig å velge flere varianter av trøye og bukse til ulik type vær.
Gjøvik Lompe
Gjøvik lompe er den «beste» lompa! Jeg er vokst opp med lokale ferske lefser og det er gøy å ha med «Engers lefsebakeri» på laget. Til jul er det godt å hente ferske lefser rett fra fabrikken 🙂
KORK
På HadeBra treningssenter på Harestua legger jeg ned mange timer på styrkerommet. Heldig å ha Toten treningssenter / Hadeland treningsenter som samarbeidspartner. De gir meg muligheten til å trene på alle de 10 forskjellige treningssentrene på Hadeland, Toten og land.
KORK
Klubben min Kloppa Offroadklubb. Jeg har akkurat flyttet til Harestua og blitt medlem av den lokale klubben KORK. I 2019 er jeg på KORK Team Elite sammen med Stine Hasund Eid. Klubben er en god støttespiller og gleder meg til å sykle i den orange klubbtrøya denne sesongen!