Knallfornøyd med 3. plass i World Cup #4

I dag syklet jeg inn til en 3. plass i World Cup U23 i Mont Sainte Anne, Canada. Jeg er knallfornøyd med løpet og tredjeplassen er som en seier for meg i dag. Utrolig moro å klare podiet igjen!

;)

Det var veldig varmt i dag med knall sol og 28 varmegrader, noe jeg liker  Under oppvarmingen gjaldt det å holde kroppstemperaturen nede og avkjøle seg med et kaldt og bløtt håndkle på skuldrene. Jeg var utrolig spent, litt nervøs, men mest gledet jeg meg til å komme i gang.

:)

Jeg fikk til en god start og etter den første brattbakken og igjennom første terrengparti lå jeg i tet. Følte meg veldig bra og tenkte at dette blir moro! Etter hvert måtte jeg se Pauline F. Prevot passere og jeg lå lenge på 2. plass med Kathrin Stirnemann på hjul. I ei utforkjøring fikk Kathrin ei luke og jeg hadde mer en nok med meg selv. Jeg kjempet hele veien og er fornøyd med hvordan jeg løste mine arbeidsoppgaver og rundene gikk fort. Merket at tiden jeg har lagt ned i løypa betalte seg 

:D

Ut på sisterunden lå jeg på 3. plass og ville kjøre for å sikre den! Merida Ninety Six fungerte helt perfekt i den teknisk krevende løypa og jeg er kjempeglad for at jeg kjørte med fulldemper. Over mållinja var jeg superfornøyd, det var skikkelig idrettsglede 

Nå sitter jeg med et smil om munnen og bare nyter følelsen av å gjøre et godt løp. Jeg har kjørt mitt beste ritt noensinne og tiden min hadde holdt til en topp 20 plassering i eliteklassen.

Resultater:
– Kvinner U23
– Kvinner Elite 

:D

I morgen venter en 8 timers roadtrip til Windham i USA, hvor neste World Cup om en uke går av stabelen. Jeg gleder meg 

Del: