Trening i NM-løypa

Av Elisabeth Sveum

Tirsdagsmorgenen landet jeg i Norge etter å ha tilbrakt natta på flyet fra USA. Noe skjønnhetssøvn ble det ikke, men reisa gikk ganske greit. Deretter dro jeg direkte til Horten for å forberede meg til NM til helga og få hvilt mest mulig. Litt døgnvill, så de to siste nettene har jeg vel vært mer våken enn i drømmeland. 6 timer tidsforskjell merkes… Det tar nok ei uke før jeg er tilbake til “normalen”, så vi får se hvordan det gir utslag under NM-øvelsene til helga. Lørdag er det ordinært NM rundbaneritt, mens søndag er det uoffisielt NM i sprint. Det tror jeg blir kult!

:)
;)

De to siste dagene har jeg vært å trent i den nye løypa her i Horten. Jeg har også syklet noen runder sammen med 3-4 stk yngre syklister. Jeg lærte litt tips av dem og de lærte litt av meg  Utolig moro å se hvor bra de kjører teknisk og hvor lett de tar til seg utfordringene i terrenget 

NM-løypa er teknisk, inneholder en del smådrop og man må være på hugget hele tiden for å skape fart og flyt. Jeg er glad jeg har fulldemper siden det er nokså småslagete store deler av løypa. Arrangørene har gjort en kjempebra jobb med årets NM-løype. Den holder høy kvalitet og jeg gleder meg virkelig til å sykle ritt i den på lørdag!

;)

Det blir tøft et startfelt med bla. Gunn-Rita Dale Flesjå og Lene Byberg. Målet er å bite ifra meg og være med å kjempe om edelt metall. Vi får se hvem som stikker av med Mesterskapstrøya  Time will show…

Link til arrangørens hjemmeside her…

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin