Sykkeltilpasning!

Av Elisabeth Sveum

Onsdag var jeg i Drøbak for sykkeltilpasning av både terreng- og landeveissykkelen. Det var veldig interressant og Petter Gustavsen var veldig dyktig!

sykkeltilpasning-2

Tidliggere har jeg helt funnet en god sittestilling på terrengsykkelen og følt at jeg ikke har fått benyttet all poweren jeg har i beina.

Vi justerte opp setehøyden, byttet sete, litt smalere styre og mer negativt stem. I tillegg tok jeg tråkkanalyse og måling av trykket i foten. Sålene ble byttet ut til “Solestar” slik at jeg fikk et bedre trykk i foten.

Etter ca 4-5timer analyse og tilpasning av terrengsykkelen fant vi frem til en sykkelstilling som føltes veldig bra ut! Bedre optimalisert og det blir veldig spennende å teste de nye innstillingene av sykkelen på trening de neste dagene. Dette har jeg virkelig troen på og det har veldig mye å si å sitte riktig på sykkelen.

Landeveissykkelen fikk jeg også tilpasset. Setethøyden og styret ble satt litt opp. I tillegg posisjonen på setet slik at sete-trykket ble bedre.

bilde 2

En veldig nyttig dag hos “Sykkeltilpasning” i Drøbak!

 

Nå har jeg akkurat vært ute å testet terrengsykkelen med de nye innstilingene. JEG ER SUPER FORNØYD!!!

bilde 5

bilde 4

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin