Ilsetra opp – bakkeritt

Av Elisabeth Sveum

ilsetraopp-Elisabeth

Søndag var det klart for bakkeritt på racersykkelen. Start ved alpinanlegget i Hafjell, mål på toppen ved Ilsetra. Total 13,5km med ca 10,5km i motbakke og 800 høydemeter.

Kl 11 gikk starten, det var fellesstart for alle sammen, både damer og herrer, store og små. Masterbil første 1,5km, så ble vi sluppet. Vi syklet bare i 3km før bakken begynte. Jeg måtte bare konsentre om meg selv og finne flyten. Det nytter ikke å gå for mye over terskel og få bom stopp når man vet det er over 10km oppover…selvsagt skal man jo pine seg også. hehe… Jeg fokuserte på tråkket og jaktet hele tiden på å finne den sittestillingen som skapte mest fart. Pappa syklet også, han fikk tidlig en luke. Hele veien opp så jeg han der fremme, men klarte aldri å nå han igjen. Siste km var litt tøffe, men det var bare å gi jernet! Det ble en knallbra treningsøkt, beste dame og seier. Veldig kjekt å få et bakkeritt i beina med Nakamura Pursuit 9.0 🙂

Resultater – klikk her..

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin