Bundesliga sprint XCE – 4. plass!!!

Nå er jeg i Tyskland i Schopp og sykler to Bundesliga ritt, sprint og rundbane. Mitt første sprintritt i år ble en kjempe-opptur!! Jeg kvalet som nr 2 i prologen bak Alexandra Engen (regjerende verdensmester) og fikk dermet en god start på sprinten.

Nå er jeg i Tyskland i Schopp og sykler to Bundesliga ritt, sprint og rundbane.

Mitt første sprintritt i år ble en kjempe-opptur!! Jeg kvalet som nr 2 i prologen bak Alexandra Engen (regjerende verdensmester) og fikk dermet en god start på sprinten. Jeg tok meg ganske greit videre fra kvartfinalen og semifinalen hvor jeg vant begge heatene. Det var moro og ga selvtillit 🙂 

IMG_0494

I finalen kom nervøsiteten, men jeg hadde bestemt meg for å gjør det jeg vet jeg kan! Jeg kom ut som nr 3 i første springbakke, Alexandra Engen i tet. Jeg skulle så gjerne tatt 2. plassen ut, så jeg ble veldig stresset og gjorde noen småfeil i forsøk å passere. Inn opp på oppløpet stivnet  jeg og det ble kamp om 3. plassen. Jeg hadde ikke mer og gi og det ble en 4. plass. Men en 4. plass og komme til finalen i mitt første sprintritt i år er jeg veldig veldig godt fornøyd med! Herlig!!!

Pallen - Bundesliga Sprint i Schopp. 1. plass Alexandra Engen  - Jeg tok 4. plass og min første podieplass i sprint i år :)
Pallen – Bundesliga Sprint i Schopp. 1. plass Alexandra Engen – Jeg tok 4. plass og min første podieplass i sprint i år 🙂

I dag er det rundbaneritt og jeg skal straks reise bort til stadion. Yeah! Det blir knallbra!!!! 😀 😀

Ha en topp søndag!!

Del: