Kanonbra helg i Tyskland

Jeg syklet inn til 9. plass i rundbanerittet på søndag. Gjørmete sykkel, men veldig glad! Knallmoro var det!

Ritthelgen i Tyskland ble en gedigen opptur! Sprinten tok jeg 4. plass og rundbanerittet gikk ganske bra det også. Jeg syklet inn til 9. plass i rundbanerittet på søndag og må si meg fornøyd med det!

bilde 2

Løypa var ikke så veldig teknisk, men det var enten opp eller ned med en del svinger/kurver. Jeg fikk en ok start og fant en god utgangsfart. Damer elite skulle sykle 6 runder á 4,5km med 161høydemeter pr. runde. De to første rundene var jeg på hugget og begynte virkelig å finne flyten, men så kom det skikkelig regnvær og løypa forandret seg skikkelig. Det ble glatt både opp og ned, på Maxxis Ikon dekk var det om å gjøre å holde seg på stien i utforkjøringene. Det regnet mer og mer, egentlig litt morsomt! Jeg lå rundt 8-9. plass under hele løpet og inn til mål tok jeg en 9. plass! Gjørmete sykkel, men veldig glad! Knallmoro var det!

Adelheid Morath (Sabine Spitz Haibike Team) vant rittet foran Alexandra Engen (Ghost Factory Team).