NM-SØLV i Sprint!!!!

Yes!!! Helgen i Trondheim ble knallbra!! Jeg tok NM-sølv på sprinten og 4. plass på rundbanerittet.

Av Elisabeth Sveum

NM-solv-ElisabethSveum

Yes!!! Helgen i Trondheim ble knallbra!! Jeg tok NM-sølv på sprinten og 4. plass på rundbanerittet. Det var god kvalitet på løypene og fantastisk kule hopp, drop og tekniske elementer. Arrangørene Gauldal SK gjorde en veldig god jobb!

NM  sprint – XCE

Jeg gledet meg veldig  til å sykle NM-sprinten, dette er min øvelse! 🙂 Prologen gikk veldig bra og jeg kvalifiserte som nr 2, ca 3 sek bak Ingrid Bøe Jacobsen. Det ble rett til semifinale, den gikk veldig bra og jeg vant heatet. Finalen ble veldig spennende, Ingrid har tidliggere 3. plass fra World Cup i år og hun er en god sprinter. Jeg bestemte meg for å ta starten, noe jeg klarte! Jeg ledet halvveis, men i bakken kom Ingrid opp på siden og forbi, jeg hang på hjulet og hoppet over gappene. På det siste hoppet/gappet hoppet jeg ikke over og da fikk Ingrid en god luke, det var bare å sikre 2. plassen. NM-gullet tok Ingrid, en fortjent seier!! Jeg tok NM-sølvet og er knallfornøy!! Veldig moro! 😀

 

NM Rundbane XCO

Jeg var litt spent før rundbanerittet, men samtidig gledet jeg meg til å sykle i den kule rittløypa! På start var Gunn Rita Dahle Flesjå, Lene Byberg og Ingrid B. Jacobsen i tillegg til mange flere. Et sterkt startfelt. Jeg tok starten og ledet ut fra stadion, herlig! Det gikk rett på sti, så det var lurt å komme godt ut. Etter hvert kom Gunn Rita og Lene ganske fort forbi, ikke veldig overraskende. Jeg forsøkte å henge på, men det ble alt for sterke. Det var bare å sikte på NM-bronsen. Ingrid B. Jacobsen og jeg fightet et par runder og jeg pushet godt i pedalene. Det var skikkelig kult å kjøre nedkjøringene og steipartiene i løypa, jeg bare “koste” meg! Etter hvert fikk Ingrid en luke, jeg klarte ikke å følge, hun ble litt for sterk. Jeg fortsatte å fighte heelt inn til mål! Det ble 4. plass på meg, et resultat jeg ER fornøyd med! Kjempemoro å kunne pushe skikkelig og ha det kult på sykkelen igjen! Gunn Rita Dahle Flesjå vant forran Lene Byberg og Ingrid tok NM-bronsen. Gratulerer!!! 😀

Alt i alt en fantastisk helg!!! Yes! 😀 😀

Her er bilder fra helgen: 

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin