Downhill i Hafjell

Denne helga er jeg og Mats i Hafjell for trening, Downhill og sykling i fjellet! Vi bor på toppen på Illsetra, perfekt utgangspunkt for terrengsykling og rett i Downhill-bakken.

DH-Hafjell-jump-2

Denne helga er jeg og Mats i Hafjell for trening, Downhill og sykling i fjellet! Vi bor på toppen på Illsetra, perfekt utgangspunkt for terrengsykling og rett i Downhill-bakken. Jeg vant gavekort på overnatting på Illsetra etter bakkerittet «Ilsetra Opp» i juni. Foresten en veldig bra premie må jeg si 🙂

Torsdag ettermiddag syklet vi en knallfin stitur over Reinsfjellet og over Nevelfjell. Knallkule stier og sola skinte, bedre torsdags ettermiddag blir det ikke!

Fredagen ble det Downhill hele dagen i Hafjell Bike Park. Jeg sier bare: MORO og RÅTT!!! Det er utrolig hvor mye man raskere utvikler seg teknisk ved å kjøre Downhill. Man får kurver, hopp og tekniske utfordringer mange flere ganger enn på vanlig terrengsykling. Akkurat slik trening jeg trenger 😉

I dag venten en ny knallkul dag i Downhillbakken! På ettermiddagen går treningsøkta i VM-løypa i Hafjell. Idag er det faktisk bare 1 måned til det er Verdensmesterskap i terrengsykling her på Hafjell!!! Gjett om det blir kult, skikkelig hjemmebane!!

DH-Hafjell

MAts-DH

DH-jump-Elisabeth

Ha en kul lørdag! 😀

Del: