Resultater betyr ikke alt!

Som idrettsutøver er det mye positive tilbakemeldinger og kommentarer, men noen ganger er det folk som bare ønsker å psyke en ned. Litt som janteloven: «Du skal ikke komme her og tro du er noe!».

blogg

Som idrettsutøver er det mye positive tilbakemeldinger og kommentarer, men noen ganger er det folk som bare ønsker å psyke en ned. Litt som janteloven: «Du skal ikke komme her og tro du er noe!». De behandler meg etter hva resultatene jeg har oppnådd, er resutaltene bra -ja da får jeg masse positive kommentarer. Derimot er det lenge siden jeg har prestert, ja da stiller de spørmål som: «Skal du legge opp» – «Er du i form om dagen eller ligger du bare på sofaen». OG atmosfæren rundt disse personene er veldig negativt ladd. Jeg føler meg som dritt og mister masse energi og lyst. Det er veldig respektløst å ikke behandle en person bra uavhengig av resultater. Jeg mener at ALLE personer skal behandles på en god måte, smile og gi dem energi uavhegig av hva de jobber med, presterer i konkurranser osv.

Det mange folk som kun tenker på resultater og dømmer idrettsutøvere deretter. Det er frytelig synd, da skjønner de ikke hva det egentlig dreier seg om! Idrett er kun for moro og pretasjonene går litt opp og ned. Noen år er tunge, andre år flyr man og tar mange steg i utviklingen! For min del er sykling en livsstil jeg elsker! Jeg er ikke så opptatt av restultater, da mister jeg gleden og utvikling. Jeg satser på sykling KUN fordi jeg vil få ut mitt potensiale innen terrengsykling nasjonalt/internasjonalt og utvikle meg til å bli så god jeg kan bli. Det er veldig spennende å jobbe med kroppen og hente ut maks av den. I tillegg digger jeg å sykle i terrenget, utvikle meg teknisk, gi full gass både oppover og nedover! Har jeg det kult på sykkelen – ja, da kommer resultatene deretter. Kanskje tar det fem år eller kanskje 10 år før jeg når mitt potensiale – det er egentlig uvensentlig så lenge jeg syntes hverdagene med sykling, trening, konkurranser og alt rundt er knallmoro!!!

Resultater spiller ingen rolle, jeg er fortsatt den samme personen. Sykling og idrett er kun for at det er moro, ellers hadde iallefall jeg gjort noe annet!!!

Elisabeth-seSmil til verden, og verden smiler tilbake!

/Elisabeth

Del: