Flat bar V.S. Riser bar

Nå har jeg testet riser bar igjen! Jeg “pimpet” opp sykkelen med hvite holker og riser bar – 640mm bredt. Det er alltid moro å teste nytt utstyr.

Av Elisabeth Sveum

flatbar-vs-riserbar

I de siste sesongene har jeg brukt flat bar og syntes det har vært ganske bra. Men i 2011 hadde jeg riser bar og jeg husker at jeg digget det og fikk mer kontroll på sykkelen. Nå har jeg testet riser bar igjen! Jeg “pimpet” opp sykkelen med hvite holker og riser bar – 640mm bredt. Det er alltid moro å teste nytt utstyr.

Nakamura Grade 9.29 Team

På trening i går testet jeg riser bar og fikk en veldig positiv erfaring. Hendene fikk en bedre vinkel og skuldrene mer avslappet. I tillegg ennå bedre kontroll i terrenget. En mye bedre sittestilling på overkroppen rett og slett. 🙂

Det er sikkert veldig individuelt hva som fungerer best, noen liker flat bar, mens andre liker riser bar bedre. Jeg tror kanskje flatbar er bedre på grusveier og maratonritt(?), mer agressiv sittestilling. For rundbaneritt og sykling i terrenget tror jeg low riser bar fungerer bedre!

Gleder meg til å teste riser bar ennå mer på neste terrengøkt – tror det skal litt til for at jeg skifter tilbake til flat bar.

😀 😀 😀

//Elisabeth

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin