Tøy er gøy!

Jeg bruker mye tid på tøying for å bli mer fleksibel, øke blodsirkulasjon, restituere bedre og forebygger skader

Av Elisabeth Sveum

Elisabeth Sveum

Mandagen er alltid så bra – Ny uke = nye opplevelser 🙂 I dag har uka begynt riktig bra! Først en joggetur i regnet med god tøying i ca 45min-1time etterpå. Jeg bruker mye tid på tøying for å bli mer fleksibel, øke blodsirkulasjon, restituere bedre og forebygger skader. Spesielt tøyer jeg godt setemusklaturen, korsrygg og beina (framside, bakside, på innsiden, legger og lår). I tillegg nakken og framside av skuldrene.

Det føles godt for kroppen å gjøre bevegelighetstrening, om ikke stivner jeg til! Jeg tøyer ikke noe etter intervaller og tung styrketrening, da er musklaturen “ødelagt” og trenger hvile for å restituere. Etter en rolig treningsøkt er tøying perfekt!

Tøying Screenshot 2014-08-11 17.32.19

Tøy er gøy, sett på musikk eller TV`en så går tøye-økta fort!

bilde 1
Løp – Løp!!!

/Elisabeth 🙂

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin