Nakamura-Grade-

Nakamura-sykkelen er klar for Åslendet Grand Prix i morgen. 25km temporitt på terrengsykkel rundt Åslendet. Underlaget er asfalt/grusvei/litt terreng. Start ved Rimi ved Fastland i Gjøvik og mål på Øverby. Selv om store deler av løypa går på asfalt er kravet er vanlig MTB sykkel. Jeg har mekket Nakamura Grade 9.29 Team med carbon gaffel og satt på ritthjulsettet – Duke felger med Extralite nav. Dekkene er Schwalbe Thunder Burt og XX1 med 36T drev foran. Ellers er sykkelen orginalt 😉

Nakamura-Grade-929-Team

Nakamura Grade 9.29 Team – Vekt: 7,31 kg

Vekta på sykkelen ble ganske grei, nå veier den: 7,31kg rittklar 😉 Full fres i morgen 😀 😀

 

Bli med på rittet du også, etteranmelding er mulig! Start kl. 18:00. Se invitasjon her. 

Åslendet GP

Ha en toppers dag 😀

Kategorier: Utstyr