MENTAL TRENING = RÅ FREMGANG!

Jeg er så heldig og har et samarbeid med mental trener, Sondre Nordberg. Nye muligheter og dører åpner seg, jeg vil si uendelig med muligheter!

Av Elisabeth Sveum

ElisabethJeg er så heldig og har et samarbeid med mental trener, Sondre Nordberg. Det har virkelig vært helt fantastisk å se hvilken fremgang jeg har oppnådd på så kort tid ved å bruke hans mental trenings metoder. Nye muligheter og dører åpner seg, jeg vil si uendelig med muligheter!

Vi jobber med alt fra å ha det riktige tankesettet i hverdagen, til å hente frem mitt absolutt beste både på trening og konkurranser ved å mentalt forbrede og evaluere prestasjonen med spesielle teknikker.
Det ikke noe fokus på resultater, det handler kun om hva jeg kan gjøre idag, hvordan jeg kan være optimalt til stede i nuet, angripe denne situasjonen og hente ut mitt beste på akuratt denne treningen eller konkuransen gjennom å holde riktig og balansert fokus, følelse og tilstedeværelse.

Hele poenget og det jeg vil med mental trening er å bli den beste jeg kan være, både som person og for å hente ut mitt fulle potensiale som idrettsutøver. Dagene blir ennå mer morsommere, jeg er gladere og har det så utrolig bra. Det er virkelig en spennende reise og Sondre er veldig dyktig!

Denne uka har vi hatt møte og jeg sitter igjen med masse energi og
motivasjon, som jeg alltid får etter samtaler! Samtalene går ut på å angripe en utfordring jeg har, for så og finne den rette løsningen. Det kan for eksempel være et negativt fokus jeg har til en situasjon som i utganspunket bare er morsom – jeg vil at det skal være positivt. Da graver vi i dybden og vi finner fram til en løsning som jeg er enig med meg selv er riktig. I etterkant jobber jeg/vi bevisst med å endre tankemønsteret slik at jeg automatisk er positiv til den situasjonen. Sondre følger det opp slik at det faktisk blir slik. Det er så utrolig kult! Det funker, det er helt sikkert.

Sondre gjør at alt blir så enkelt, morsomt og rått. Det handler om å bestemme seg, og igjennom mentalt trening får man et skikkelig morsomt og fantastisk liv både på sykkelen og livet generelt!

Screenshot 2014-08-14 14.54.13

Elisabeth 🙂

 

 

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin