3. plass og beste norske!

Jeg gledet meg veldig til å sykle NorgesCup-rittet i Horten, løypa er kjempekul!! Digger droppene og de bygde elementene i løypa.

Av Elisabeth Sveum

Nakamura-Grade-229-Team

I dag syklet jeg inn til 3. plass under NorgesCup-rittet i Horten. Rittet hadde UCI-status, C1 og på start var det to svenske og ei polsk i tillegg til de norske.

Jeg gledet meg veldig til å sykle NC i Horten, løypa er kjempekul!! Jeg digger droppene og de bygde elementene i løypa. Merker at downhill-treninga har hjulpet, nå bare koser jeg meg!! Jeg er fornøyd med gjennomføringa av rittet og det var skikkelig digg å pushe. Jeg fant en god flyt og jobbet med å angripe løypa. Yes! Mye bra å bygge videre på for World Cup rittene i Méribel neste uke!

Kajsa Snihs (SWE) vant kvinner senior, 2. plass Anna Szafraniec (POL) og meg på 3. plass 🙂

Nakamura Grade 9.29 Team fungerte helt perfekt! Jeg kjørte med Maxxis Icon dekk, riser bar og 32T drev – XX1. 😉 En knallfin helg i Horten!

Fredag på vei nedover dro jeg innom Hard Rocx i Asker. Vi hadde møte og lunsj. Jeg har designet websiden deres og drifter den daglig med oppdateringer igjennom Sveum Design. Digger å jobbe 🙂

Veldig rå motorsykkel Steinar har fått seg 😉 yeah!

Motorsykkel

Ha en toppers helg videre!

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin