YES, 7. plass i VM!!!

Jeg er kjempefornøyd i dag, utrolig moro med masse heiarop langs løypa! VM på hjemmebane er rått!

Av Elisabeth Sveum

VM-sprint-XCE
Action! Foto: Martin Paldan

Dette var en knallbra dag  – Verdensmesterskap i sprint! Sprintløypa på Maihaugen i Lillehammer var helt perfekt og jeg digget den. Jeg kunne ikke vente med å gå i gang med konkurransen! Veldig fine omgivelser med gamle bygninger og et lite tjern, vi sprintet i mellom 😉 Masse folk som hadde kommet opp for å heie, stemningen på topp! 😀

Prologen ble veldig bra og jeg traff med linjene og råskapen. Kvalet som nr. 8 og fikk dermed et godt utgangspunkt for videre heat. Yes! I 1/8-dels finalen vant jeg den suverent, var såå langt foran de andre. Bra gjennomført og jeg gikk videre, bare å fortsette.

-Full rulle så håret står rett i været ;) Oppvraming på rulle. Foto: Martin Paldan
-Full rulle så håret står rett i været 😉 Oppvarming på rulle. Foto: Martin Paldan

I kvartfinalen fikk jeg en god start og kom først ut foran Jenny Rissveds. Fightet hele veien og traff med linjene! Veldig moro, jeg tok meg videre til semifinale! Jippi!!

VM-kvartfinale
Meg og Jenny Rissveds (SWE) – videre og klare for semifinale

I semifinalen møtte jeg sterkere ryttere, bla. Ingrid Bøe Jacobsen og Jenny Rissveds. Jeg hadde bestemt meg for å gå “ALL IN” og bare gå for det! Dessverre fikk jeg det dårligste startsporet i semifinalen og kom sist ut fra startstrekken og inn i første bakke. Kom litt på hæla og måtte virkelig fighte på! Det holdt ikke og jeg røk ut i semifinalen. Utrolig kjipt der og da, irritert over starten min!!!

Det var bare å bruke irritasjonen til å gi alt i B-finalen. Jeg ga jernet og tok 7. plassen i VM!!!! 😀 Så utrolig moro, det beste jeg har gjort noensinne i et VM! YEAH! …STOR gratulasjon til Ingrid Bøe Jacobsen som tok VM-bronse!! jippi, norsk medalje 😀

Veldig kult å ha mentale trener, Sondre Nordberg på plass under konkurrasen. Vi jobber med å ha det riktige tankesettet for at jeg klarer å hente frem mitt absolutt beste i konkurranser. I dag klarte jeg virkelig å hente frem mitt beste, mental trening er rått!

Mental trening - Sondre Nordberg
Mentale forberedelser – klar for VM!

Jeg er kjempefornøyd i dag, utrolig moro med masse heiarop og stemning av familie, naboer, sykkelvenner langs løypa! VM på hjemmebane er knallmoro! 😀

Foto: Martin Paldan
Foto: Martin Paldan

 

Sykkelhilsen fra Elisabeth

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin