Landslaget sykkel

De to siste ukene har gått utrolig fort! Treningssamlingen på Gran Canaria med landslaget har vært knallbra, lærerrik og innholdsrik. Det har virkelig vært inspirerende å lære fra Gunn Rita Dahle Flesjå og de andre på landslaget. På treningsplanen har vi kjørt styrketråkk, intervaller (løp og sykkel), langturer, basis og spesifikk-spurttrening. Vi fikk føle på kroppen hvordan Gunn Rita trener. Alle øktene har en hensikt og et spesifikt fokus. Det er ikke lett å forklare selve gjennomføringen, men det absolutt mye jeg skal ta med meg videre i treningsarbeidet i vinter!

Landslagssamling - NCF

Samholdet i laget var veldig bra og tror alle har hatt det supert! Mye bordtennis, grilling og koselige middager. Tidenes landslagssamling!!!!

Grillkveld - Landslaget

Grillkveld 🙂

Digg å finne igjen bilen på Gardermoen ❄️ ⛄️ #SnowShow Yeah!

Digg å finne igjen bilen på Gardermoen ❄️ SnowShow BackToNorway MættSnø GardermoenLufthavn SullandGruppen Mitsubishi Pajero ⛄️

Torjus i full fres ved midnatt! Kjekt å ha med snømåker 😉

Mitsuibishi Pajero

IMG_1600

Sykkelhilsen fra Elisabeth 🙂