3. plass i klassa og 5 beste dame totalt i Holmenkollmarsjen!

Av Elisabeth Sveum

Holmenkollmarsjen 2015

En toppers dag i Oslo-marka! Jeg var klar for å gi gass i 25km. Starten gikk kl. 10:30 i Sørkedalen. Det var ganske kaldt ved start, men hørte det var mildvær lengre oppe i løypa. Pappa hadde tatt turen innover til byen for å være smører til dagens skirenn. Det var veldig bra, gode ski 🙂

Jeg startet i Pulje 1 og fikk en god start oppover åsen. Løypa hadde brå start, den gikk rett inn i 5-6km motbakke. Jeg fant en god flyt oppover og tenkte på teknikken. Etter 6-8 km hadde jeg los på ei dame rett foran meg, og visst nok lå jeg da som nr 2-3 dame totalt på 25km. Astrid U. Jacobsen var et stykke foran (ikke veldig overraskende) 🙂

Opp til Kikut og til ca 15km hold jeg bra trøkk. Men så kjente jeg litt på at stakeegenskapene var ikke heelt rått. Kan ikke forvente å være råsterk i overkroppen når det har blitt lite med spesifikt armstryke som syklist. Etter hvert lå jeg en stund som 2. dame, men så kom hun igjen og fikk ei lita luke. Ville så gjerne ta henne igjen, men hadde ikke det siste trøkket. Mot slutten kom to jenter til forbi. Kjipt ass!!!

I mål ble jeg 5 .beste dame og nr 3 i klassen min. Astrid U. Jacobsen vant suverent! Jeg var bare ca 1min 30sek fra 2. beste dame…! Veldig fornøyd 🙂 Det var tross alt bare sjette klassiskøkta mi i vinter og den første hardøkta. Så kan ikke forvente noe mer heller! Masse positivt å si om dagne idag. Topp stemning, sol på himmelen og moro å gå i mål i selveste Holmenkollen. 😀

Holmenkollmarsjen 2015

*Elisabeth*

 

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin