For sesongen 2015 skal jeg fortsette å sykle med ETTO-hjelm og SwissEye-sportsbriller. Det er med stor glede å kunne fortsette sponorsamarbeidet! Jeg er godt fornøyd med produktene, det er hovedgrunnen for at jeg velger ETTO og SwissEye.

ETTO-hjelmen har god passform for mitt hode og er lett i vekt. Kvaliteten er veldig bra, og slitesterk. Hjelmen «Stelvio» er min favoritt – Ta en titt >>

ETTO Stelvio - hjelm

ETTO Stelvio – hjelm

Favoritten min av SwissEye Sportsbriller er «Novena S«. Fordelen med denne modellen er at man kan bytte ut glassene i tre forkjellige farger – «blank», «orange» og «solbrilleglass». Denne sportsbrillen sitter godt på hodet i terrenget og for meg dugger ikke brillene – det er viktig!

SwissEye Novena S - Min favoritt!

SwissEye Novena S – Min favoritt!

Nå er nye 2015 produkter på vei og gleder meg til å suse rundt i skog og mark med ETTO og SwissEye!

TEAM ETTO – Les mer…Elisabeth Sveum

Hilsen Elisabeth

Kategorier: SponsorerUtstyr