ShowShow in Oslo

Torsdag var det skikkelig snøstorm i byen! Trafikkaos, vind og snø! Perfekt å dra ut på ski. #Krydderihverdagen. Pakke i posten idag – Jula varer helt til påske!

Av Elisabeth Sveum

 

SullandGruppen-ElisabethSveum

Torsdag var det skikkelig snøstorm i byen! Trafikkaos, vind og snø! Perfekt å dra ut på ski. #Krydderihverdagen. Gikk med skøyteskia fra Holmenkollen og opp til Ulvållseter, ny rekord i lav snittfart. Hvert bein sank langt ned i snøen på hvert skyv. Tunge forhold er vell bare ekstra trening? ….det er slike økter man husker 🙂 Morsomt var det iallefall!

SullandGruppen

 

Kveldsøkta ble styrketråkk inne på rulla 5x5min 40-50frekvens – rett etter hvert 5min drag kjørte jeg 2min med høyfrekvens ca 95-100frekvens – deretter pause 2min vanlig tråkk. Kjørte med høy sone 2 i puls idag under styrketråkkdragene. Rulleøkta gikk fort, spesielt når det er noe spesifikt på treningsøkta og TV som underholdning. 🙂

Pakke i posten idag (fra julenissen). WOW COLOR UP THE DAY! Masse freshe farger på hjelm og sportsbrillene!! #Etto #SwissEye #2015

Jula varer helt til Påske” – “Speechless !

Etto2015-SwissEye

GOD PÅSKE!

Hilsen Elisabeth

 

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin