RSM-signering

I formiddag var jeg på Filipstad Brygge og signerte et sponsorsamarbeid med Norges 6. største revisjonsselskap, RSM Hasner Kjelstrup & Wiggen AS. De er med som Hovedsponsor. Gleder meg virkelig til samarbeidet de neste to årene, dette blir spennende 🙂

Etter signeringen spiste vi en bedre lunsj på Aker Brygge. Veldig hyggelig å bli bedre kjent med Jeanette og Kent fra RSM. 🙂

www.rsmi.no

Om RSM

RSM Hasner Kjelstrup & Wiggen er Norges 6. største revisjon- og rådgivningsselskap. Vår kjernevirkomhet er revisjonstjenester til SMB-markedet, men vi leverer også et bredt spekter av andre tjenester til vår kunder. I tillegg til lovpålagt revisjon, samt skatte- og avgiftsrådgivning, yter vi tjenester innen IFRS, transaksjonsstøtte, it-revisjon, risk management og gransking. Vi har pr. i dag kontorer i Oslo og Hordaland.

Våre ansatte Vi er i dag til sammen ca 140 ansatte. Alle våre revisorer og rådgivere holder et høyt faglig nivå med minimum 3-5 års revisjons- eller økonomiutdanning. De fleste av våre partnere er statsautoriserte revisorer, og et stort antall av de ansatte er enten statsautorisere eller registrerte revisorer.

Våre kunder og produkter RSM Hasner Kjelstrup & Wiggen har opparbeidet kompetanse innenfor de fleste bransjer, herunder advokater og tjenesteytende virksomheter, eiendom, investeringsvirksomhet, detaljhandel, produksjon og shipping. Blant våre kunder er også mange store og små organisasjoner og bransjeforeninger.

Internasjonal tilknytning RSM Hasner Kjelstrup & Wiggen, er medlem av RSM International, et verdensomspennende nettverk av uavhengige revisjons- og rådgivningsfirmaer. RSM er representert i mer en 107 land, med over 700 kontorer og 35.000 ansatte. RSM er rangert som nr. 6 av de internasjonale revisjonsgrupperingene.

Hvorfor velge oss? RSM Hasner Kjelstrup & Wiggen har lang erfaring i å betjene kunder med revisjon og andre tjenester. Vi legger vekt på rask og personlig service – kombinert med høy kompetanse. Dette er mulig gjennom en stabil, høyt kvalifisert og selvstendig medarbeiderstab, som setter kunden i fokus. Bruk av moderne teknologi og en effektiv og fleksibel organisering gir merverdi for våre kunder. Vi er også medlem av Den Norske Revisorforening.

www.rsmi.no

Sykkelhilsen Elisabeth