2. plass i sesongåpningnen!

Av Elisabeth Sveum

Elisabeth-Sveum-NC1-01

Lørdag tok jeg 2. plass i NorgesCup Terreng Tempo – 1 runde enkeltstart. Jeg var ganske nærvøs før start, og forsåvidt under rittet også. Det er alltid spennende med første ritt! Jeg gjorde et ganske greit løp, gjorde noen tekniske feil, som bomgiring og treffe med sporvalgene. Dette kommer mer automatisk etterhvert, trenger noen gjennomkjøringer! Løypa på Darbu er veldig kul, fart, steinrøys, drop og annet moro! Ingrid Bøe Jacobsen vant tempoen, jeg på 2. plass og Marit Sveen tok 3. plassen. God start!

Elisabeth-Sveum-NC1-02

I dag er det NorgesCup Rundbane, gleder meg. Reiser til Darbu om ca 30min! Tvitvi! Sola skinner, ser ut som det blir en knallfin søndag!

Sykkelhilsen fra
Elisabeth

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin