NM-SØLV!!!

Av Elisabeth Sveum

NM-Rundbane! Pallen !

Hva skal jeg si, bare jippiiii!!! Full klaff på NM-rundbanerittet, sølv er som gull for meg! Gunn Rita vet jeg er i storform om dagen med både VM-maraton Gull og seier i World Cup. Ekstra moro var det å kjøre ritt og henge på henne et stykke på første runden. Det var skikkelig inspirerende å se henne foran og få sekundering underveis av rittet. Jeg lå ikke så langt bak, på den første runden var jeg i tet et stykke, men visste jo at Gunn Rita er sterkere enn meg. Litt moro må man ha det… å kjøre offensivt, men smart gir mer krefter – det var taktikken på lørdag.

Ingrid og jeg fightet litt på 2 runden, men etterhvert fikk jeg luke som ble ganske stor. På 3 rundene begynte å beina å svi #Sliten…. Jeg klarte å finne krefter og hente ut det jeg hadde de to siste rundene (totalt 5 runder). Det var utrolig deilig å kjøre inn til NM-SØLV!!! Gunn Rita var ca 2min 27sek foran meg. Ingrid Bøe Jacobsen tok bronsen. Gratulerer til dem begge!! 😀

Ut fra start!

Sykkelen Nakamura Grade 29 Team fungerte også helt perfekt. Oppsettet var Maxxis Ikon 2.2 (Tubeless), 100mm demper (70psi) og hardtail-sykkel.

Sykkelen #NakamuraGrade29Team er klar for NM-XCO i morgen! Men er jeg klar?? #NM #Rundbane #GonnaBeAHardRace #KulLøype #Grønmo #Oslo #Intersport #Maxxsis #GripGrab #CobbCyclingNorge @rsmhkw #Syraimorgen
NM-klar sykkel #NakamuraGrade29Team

Løypa på Grønmo var utrolig kul, mye teknisk og små-bratte bakker hele veien. Løypa var litt over 4km lang med 170 høydemeter. De har absolutt gjort en knallbra jobb med å lage en nye løype til årets NM terreng! Takk til arrangørene IF Frøy for et flott ramme rundt mesterskapet!

Bilder fra NM-Rundbane: 

Foto: Lena Øverbye

Sykkelhilsen fra Elisabeth 🙂

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin